Hotel Unio

Cím: H-1077 Budapest, Dob utca 73.    Email: info@uniohotel.hu   Telefon: +36/1 479 0400, +36/1 479 0402   Fax: +36/1 479 0401

Unio Galéria

12 éves az UNIO GALLERY!

 

UnioGaleriaLogo_2007Üdvözöljük a tizenkét éve sikeresen működő galériánkban, melynek alapítója, Putnoki A. Dávid művészeti- és galériavezető.
A galéria indulása előtt négy éven át a Magyar ATV “Kortárs Galéria” című festőművészeket bemutató portréműsorának szerkesztő-műsorvezetője volt. Galériavezetői évei alatt festménybecsüsi iskolát is végzett – fiatalkori éveiben szerzett színészi, előadóművészi, majd későbbi média szakos /szerkesztő-műsorvezető/ hivatásai mellett.

Kiállításainkat havonta váltakozó professzionális festőművészek alkotásai színesítik, akik között gyakran szálloda-vendégeinket is üdvözölhetjük.
A galériavezetés kiemelten eddig is figyelmet szentelt a pályainduló, valamint a tehetséges autodidakta festőművészek bemutatkozási lehetőségére is.

Kiállításaink három különböző kiállító helyiségben tekinthetők meg:

1. KAMARATEREM /Banquet terem/
2. GALÉRIA
3. GALÉRIATEREM

Általában a havonkénti kiállítások, a három kiállítóhely, három különböző stílusirányzatú művész munkáját képviselik, mint például: expresszív, impresszionista, plein air festészet, realista, naturalista, konstruktivista, avantgárd, absztrakt, kubista, naiv, szürrealista…
Volt és van arra is példa, amikor egy művész művei láthatók mind a három kiállítóhelyen. Kiállítóink között jó pár Kossuth- és Munkácsy díjas alkotó is szerepelt, jeles művészettörténészek nyitottak tárlatokat.

A GALÉRIA NYITVA TARTÁSA:

Hétfőtől vasárnapig, minden nap, 10 órától 18 óráig.
Kérjük, hogy tárlatlátogatási szándékát a Galériaterem és a Kamaraterem esetében – a hotel egyéb rendezvényei miatt – a (06-1) 479-0400 vonalas számon szíveskedjen egyeztetni a recepcióval!

Amennyiben professzionális festőművészek munkáival szeretné lakását, házát, irodáját, kulturális intézményeit, stb. díszíteni, galériánkban reális áron bármikor megvásárolhatja az Önnek tetsző festményeket!
Vásárlási szándékával keresse a galériavezetőt: (06-70) 362 9390.
Ha Ön látogatóként van jelen a galériában, vásárlási szándékával fordulhat a recepció munkatársaihoz is.

Amennyiben Ön festőművész és szeretné műveit az Unio Gallery-ben kiállítani, kérem, hogy kifejezetten a galéria- és művészeti vezetőt keresse a megadott 70-es mobilszámon, vagy írjon neki erre az e-mailra: uniogallery@davidarts.hu

Jöjjön el Ön is, tekintse meg havonkénti kiállításainkat!